Persoonlijk

Wie mij persoonlijk kent zal zeggen dat ik een mens ben die gedreven wordt door passie. Dat klopt aardig denk ik, sinds mijn tienerjaren ben ik altijd onder de indruk geweest van mooie afbeeldingen. Hier ben ik dan ook altijd mee bezig geweest , maar nooit bij stil gestaan om dit professioneel te gaan doen en had daarom mijn pijlen op defensie gericht. Na een onstuimige carrière van ruim 16 jaar en de nodige blessures heb ik mijn oude passie hervonden en ben ik daar verder mee gegaan.

Nu

Inmiddels heb ik mijn schooldiploma voor fotografie aan de Nederlandse fotovakschool behaald. Dit heeft er voor gezorgd dat ik persoonlijk een ware liefde voor fotografie heb ontwikkeld. Naast fotografie wilde ik mezelf verdiepen in beeldende kunst, digital artwork, zoals ik dat zelf nogal eens noem. (geen idee of dit de juiste benaming is) Hierin kan ik mezelf helemaal los laten en grenzeloos creëren. Soms tot vervelends aan toe voor de mensen om mij heen. Ik zie dat ik mensen enthousiast krijg wanneer ik mijn ontwerpen laat zien, dit is dan ook de reden dat ik ben begonnen met BEELD! the art company.  

Later

In de toekomst gaan we met BEELD! meer doen. Zo komen er avonden waar mensen persoonlijk gebruik mogen maken van de studio zodat ook zij een kans hebben om te groeien als ontwerper/ fotograaf. Naast deze avonden willen we ook een uitbreiding maken naar andere vormen waarbij we onze ontwerpen kunnen aanbieden. Dit is slechts het begin.

“Volg mijn passie, leef mijn droom, doen waar ik goed in ben.  Gelukkiger kan je mij niet maken”

Daniël

0