De studio

Foto en Designstudio

Gevestigd aan Torenplein 3 in Grave vindt je de studio. Dit is mijn creatieve werkplek en hier zit ik dan ook vaak uren te worstelen met nieuwe ideeën en designs. Naast het ontwerpen heb ik hier ook mijn fotostudio waar ik graag fotografeer. Van Pré wedding tot zwangerschap of van portret tot  fine art. Met veel plezier laat ik iedereen deze ruimte zien en staan mijn deuren voor iedereen open. Kijk hieronder naar een impressie van de studio (klik op de foto), of kom gewoon eens gezellig langs.

Wat doen wij bij BEELD?

BEELD! heeft veel te bieden, naast de ontspannen sfeer, zijn we bij BEELD! altijd druk met creativiteit. Zo biedt beeld vele vormen aan van fotografie. In de studio bieden we Portretfotografie, pré wedding fotografie, zwangerschapsfotografie, boudoir fotografie en fine arts fotografie.

Uiteraard fotografeert BEELD! niet alleen in de studio. Zo maken we ook Bruidsreportages en new born fotografie op locatie. Naast het maken en bewerken van de  foto’s kan BEELD! deze ook afdrukken op professionele kwaliteit.

Design

In de design studio van BEELD! maken we muurdecoratie voor in huis of voor op je werkplek. Het maken van deze designs kan ook op afspraak, zo heb je een “one of a kind” artwork in bezit. We kunnen ook designs maken voor reclame doeleindes. Bijvoorbeeld het ontwerpen van flyers.

Kijk gerust rond op mijn website en neem contact op als je interesse hebt. Je kan me bellen, e-mailen of gewoon een keer binnen lopen in de studio.

0